Veilige toegang tot uw website

Veilige toegang tot uw website

Gepubliceerd op: 28-3-2018

Zoals u misschien al gezien heeft maakt onze website sinds kort verbinding met behulp van https in plaats van http. Voorheen was dit voorbehouden aan websites van banken en e-commerce websites, de laatste tijd is echter gebleken dat men er verstandig aan doet dit op veel meer webtoepassingen te gebruiken. Zo zijn alle sites van Google en Facebook alleen nog maar via https benaderbaar. De techniek die hiervoor gebruikt wordt heet TLS (Transport Layer Security).

Wanneer er gecommuniceerd wordt tussen server en gebruiker, zorgt TLS ervoor dat de data niet kan worden afgeluisterd of vervalst. Door middel van cryptografie en authenticatie levert TLS een beveiligde verbinding met het internet. Meestal wordt alleen de authenticiteit van de server gecontroleerd, terwijl de client onbekend blijft.

Transport Layer Security voorziet de volgende veiligheden voor de verbindingen tussen server en client:

  •  Authenticatie: een applicatie toestaan om de identiteit van een andere applicatie waarmee deze communiceert te verifiëren.
  •  Privacy: gegevens die tussen applicaties worden overgebracht, kunnen niet worden misbruikt of bekeken.
  •  Integriteit: applicaties detecteren wanneer gegevens zijn gewijzigd tijdens de transmissie.

     

Heeft u een website of portaal bij ons gehost neem dan contact met ons op om te horen of TLS voor u een oplossing is.

Over ons

Twinvision Software B.V. is sinds 1999 hét softwarehuis voor standaard- en maatwerk applicaties op o.a. administratief en logistiek gebied.

Laatste nieuws


Contactgegevens

Kapelstraat 3
5741 CA BEEK EN DONK

+31 (0)492 468805